Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Ben jij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van jouw organisatie en geef je leiding aan de marketingafdeling? Wil je je kennis en managementvaardigheden in dit vakgebied verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding de juiste keuze voor jou.
Bij Study-Online, bereiden we transportmedewerkers voor op de uitdagingen van transportbeheer en logistiek binnen hun organisaties.
Study-Online biedt een boeiende opleiding die jou de kennis en vaardigheden verschaft om de kwaliteit van jouw producten of diensten te verbeteren en de impact daarvan op de omzet te begrijpen.
Als zorgcoördinator speel je een cruciale rol binnen elke zorgorganisatie.
Houd jij je bezig met het inkopen van producten of diensten en zoek je extra kennis op het gebied van ICT? Of wil je graag werken binnen het vakgebied van inkoop en ICT?
Bij Study-Online begrijpen we dat een projectassistent een essentiële rol speelt in het ondersteunen van een projectmanager.
Wil je jouw huidige kennis van kwaliteitsmanagement verdiepen op strategisch niveau? Dan is de opleiding Post-HBO Senior Quality Management de juiste keuze!
Om als organisatie te groeien is marketing onmisbaar. Niet alle organisaties leveren producten. Er zijn ook veel organisaties die enkel of deels diensten leveren.
Tijdens de familierecht opleiding bij Study-Online verken je grondig de juridische aspecten omtrent huwelijk, scheiding, adoptie en erfrecht. Deze cursus onthult de vereisten voor geregistreerd partnerschap en werpt licht op de juridische implicaties van adoptie.
Wil jij ervoor zorgen dat jouw merk of product voor een lange tijd van waarde is voor jouw doelgroep? Strategische marketing houdt zich daarmee bezig.
Ben jij werkzaam als inkoop manager of -medewerker en wil jij jezelf verder ontwikkelen als professional in jouw vakgebied?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als logistiek medewerker? De MBO-opleiding Logistiek Medewerker bij Study-Online biedt een diepgaand inzicht in de boeiende wereld van logistiek. Je verwerft kennis over kwaliteitsmanagement, leert omgaan met (intern) transport en begrijpt de essentie van samenwerking binnen logistieke ketens.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?