logo Study Online

icon studieboek kleinMet keuze uit meer dan 600 opleidingen!

Populaire opleidingen:

Fiscale voordelen

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Als werkgever kunnen de kosten van een opleiding ook integraal als zakelijke kosten opgeven.

Investeren in de ontwikkeling van personeel hoeft zo dus bijna niets te kosten.

Uw strategische partner voor E-learning opleidingen!

Study-Online.nl heeft een compleet opleidingsprogramma voor ieder type organisatie. We bieden een ruim aanbod van opleidingen op MBO- MHBO-, HBO- en Post-HBO-niveau. Study-Online.nl heeft veel ervaring met het verzorgen van deze E-learningprogramma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van praktijkgerichte opleidingen met fiscale voordelen.

Professionele aanpak met de voordelen van een groot aanbod

Wij kunnen ons aanbod van opleidingen aanpassen op uw organisatie en medewerkers. Hierdoor sluiten de opleidingen naadloos aan op de visie en missie van uw organisatie. Deze professionele aanpak heeft ertoe geleid dat veel organisaties Study-Online.nl inmiddels naar volle tevredenheid en op grote schaal inzetten voor de invulling van de meest uiteenlopende E-learning opleidingsvraagstukken.

Professionele opleidingen op maat

Study-Online.nl biedt de mogelijkheid om MBO-, MHBO-, HBO-, en Post-HBO opleidingen op maat binnen uw organisatie te ontwikkelen en verzorgen. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie. U kunt ook een deel van een volledige MBO-, MHBO-, HBO- en Post-HBO-programma intern laten uitvoeren. Dit is beslist uniek. De ruime ervaring van Study-Online.nl op het gebied van E-learning bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van professionele kwaliteit. Onze ervaren adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Study-Online.nl is gespecialiseerd in het begeleiden van uw organisatie bij E-learning opleidingsvraagstukken. Daarbij zijn uw organisatie en uw specifieke vraag het uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een praktijkgerichte aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we als grote E-learning bedrijfsopleider in Nederland tot onze beschikking hebben:

  • Competentiechecks
  • Verkorte leerroutes naar MBO- HBO- en Post-HBO-Leergangen
  • Gunstige financieringsmogelijkheden
  • Competentiegerichte trainingsprogramma’s op maat
  • Managementdevelopment
  • Professionele coachingstrajecten
  • Compleet ingerichte opleidingshuizen.

Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of op welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van Study-Online.nl. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties.

Fiscale voordelen optimaal gebruiken

Study-Online.nl wijst een groot aantal organisaties op de mogelijkheden voor een optimale benutting van belastingvermindering voor opleidingsdoeleinden.

Strategie van de organisatie in relatie tot opleiden

In de meeste gevallen staan de opleidingsvraagstukken niet op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Study-Online.nl is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde E-learning opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we professionele leerlijnen met fiscale voordelen laten aansluiten bij uw functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Wat uw opleidingsvraag ook is, Study-Online.nl biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Advies

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren adviseurs. U kunt hen bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 088 - 4 202 277

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG